BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lørdag, november 11, 2006

John Mayer

Sitter å hører John Mayer...deilig...blir så relaxed..konge!..lå forresten i Kirstis seng ( som er full av deilige puter)og oppdaget en helt ny verden innen musikk!! Lå der i sikkert over tre timer...helt herlig!!Skal så gjøre det igjen..etter en stund kom Hanne og la seg oppi med oss...Hun er bare helt fantastisk!!Så glad i henne..Hadde fri etter lunch og det var sweet...Har i grunn vært en relaxed dag...vært deilig....vært så trøtt i det siste..Møtet var bra...Mannskoret er så konge..kunne hørt på de i evigheter!! Petter er bare knall på pianoet og Gjermund var en sykt engasjert dirigent..he he..konge..Vår hos chris og de og så film.."Eggs" tror jeg den het..Weird film altså..men den var koselig og...Konrad var bare konge...he he...satt med Christel og de i 5te en stund..var koselig..selv om de mobber;)..he he..Jan Egil har et kjedelig liv..he he..han sa det selv...sitter nå og ser "men of honor"..knasende god film...Sett den før:) bringer frem masse følelser ..he he superhappy ett sekund og trist et annet..he he...men det var vel det...Mange filmer og masse godt selskap...knall!!..oi og fikk meg en ny venn i dag og...Silje...det var kjekt..Sarajevoooo:p konge jente...natta da alle sammen og konge at dere skriver comments...blir så glad!!

6 kommentarer:

Mariann, sa...

liker å lese di du skriver, tonje.. for du bruker faktisk flere prikker enn me... har du non gang blitt erta for de? Det har nemli e...

Anonym sa...

sjære dagbok
i dag fik jei en ny venn på skolen hon heter Tonje og er grei. jei håper vi kan leke mye i lag.
;)

neida. men eg meiner det. du e bra! :) snakkes!

Tonje Margrethe sa...

he he silje...bare ert du he he...har blitt ertet for dagbok opppsettet mitt før...kommer bare ikke på noe annet å skrive..he he..og mariann..ja blir ertet for det og...tar meg selv ikke så høytidelig så..he he..

Mariann, sa...

nei og godt e di! Bare fortsett. Mi e kule!

christel sa...

det e kjekpe kjekt å henge med dj Tonje:) du e en stor oppmuntring i kvardagen og en sosial gledesspreder.....
heh..du e som god medisin:)

Ellers ekje det meininga å ver litt bad mot dj av og til, men du e so søt når du bli sint:)

Anonym sa...

Tonje, du er sykt sint heile tida!!!;) Jan Egil og Brit mangler eit liv, godt fleir enn me he innsett det! Høyre e "berre ett spørsmål..." en gang til, klikker e...
Du er god Tonje. Tru e og christel skal skjerpe oss med kjeften:)
Digger deg, Tonje. Godt fjellhaug har fått ei sol som kan oppmuntre i vanskelige tider, og som kan få me til å smile gjennom tårer... TAKK, frøken paradis.